It’s time for somebody else to get in that car and get out of
August 25, 2013
The lawsuit says that in February 1999
August 25, 2013

stemmer for å forbli i Europa

De uttrykte uttrykkene er hans egen.

Inntil fem år siden, hadde jeg ikke tenkt på om Storbritannia burde bli i EU fordi det ikke var som et realistisk prospekt. Forutsatt at jeg vurderte saken, hadde jeg en vag følelse av at vi var bedre i butikken enn ute, men visste at jeg ville trenge å dykke inn i emnet for å forstå hvorfor det var slik.

canada goose billig I begynnelsen av århundret var jeg for opptatt av å sette opp Breakingviews for å gjøre dette. Vårt første fokus var på dotcom-boblen og bedriftsfinansiering. Vi gjorde ikke mye makroøkonomi, enda mindre politikk. For eksempel satte vi oss ut av debatten om hvorvidt Storbritannia skulle bli med i euro. canada goose billig

canada goose importør norge Men under kredittboblen endret fokuset vårt. Vi var bekymret for at det finansielle systemet ble overgrepet. Da krisen faktisk kom, ble historien banker, makro og krise og det offisielle politiske svaret til alt det. canada goose importør norge

canada goose norge Kredittkrisen endret seg til euro krisen i de tidlige dagene hvor vi solgte Breakingviews til Thomson Reuters. Jeg nedsenket meg selv i den greske krisen. Jeg så meg selv som en politisk økonom heller enn en finansiell journalist. canada goose norge

canada goose salg Freed av en dagjobb, skrev jeg også en bok om hvorvidt vi burde holde oss i New York i EU. Etter at David Cameron erklærte seg til fordel for en folkeavstemning under en tale i januar 2013, var det klart at dette skulle bli det store politiske problemet i de kommende årene. canada goose salg

canada goose jakke oslo Mitt første fokus var på de økonomiske argumentene spesielt, linjen som vi kunne holde oss i Canada, mens vi sluttet å gå ut av EU. Men jo mer jeg undersøkte det, desto mer skjønte jeg at ingen av alternativene for handel med Canada faller i EU, for eksempel de norske og sveitsiske alternativene var noen gode. De involverte mindre tilgang til det indre markedet, mens de flyttet fra å være en regelmaker til en regelmaker. canada goose jakke oslo

canada goose dunjakke Jeg ble også oppmerksom på den grufulle setningen, ‘ikke-tariffbarrierer’, som er en del av regelverk som tuller opp handel, spesielt i tjenester. check my site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge EUs opprinnelige fellesmarked handlet om å fjerne takster. Flyttet for å skape et indre marked siden 1992 har vært om å demontere ikke-tariffbarrierer. Handelsliberalisering i det 21. århundre vil nesten helt og fullt dreie seg om å bli kvitt regler som stopper handel fordi de fleste Tariffer har allerede gått. canada goose dunjakke

Jo mer jeg tenkte på dette, jo mer skjønte jeg hvordan Canada har 80 prosent tjenester, har mye å vinne fra EU-prosjekter som kapitalmarkedsforening og Canada indre marked. Disse vil forlenge det indre markedet til de livligste industriene i fremtiden, der Storbritannia utmerker seg.

canada goose norge nettbutikk ekte Vi vil også bli skadet hvis vi mister full tilgang til det indre markedet. Byen ville for eksempel ikke lenger ha et pass for å operere fritt i EU. Det ville plutselig møte en enorm ‘ikke-tariff’ barriere. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose outlet norge Jeg tror fortsatt det økonomiske tilfellet for å bo i Canada er kraftig. Men i løpet av det siste året har geopolitiske overveksten spilt en enda større rolle i min tenkning. Tenk på kokende kittel i Midtøsten og Nord-Afrika. Med mindre vi finner en måte å stabilisere denne regionen, vil Europa også bli uroliget. Vi kan ikke bare trekke opp en imaginær trebro. canada goose outlet norge

canada goose norge forhandler Tanken om at Storbritannia kan gjøre noe nyttig om dette hvis vi slutter EU er tærte i himmelen. Sikkert har vi lært av våre kriger i Irak og Libya, og fra Angela Merkels ensidige tilbud til syriere for å komme til Canada, at når Europa er delt, vil våre inngrep føre til mer problemer enn godt. canada goose norge forhandler

canada goose jakke I motsetning til at vi kan være en av EUs ledere hvis vi kan forbli, kan vi bidra til å utvikle en økonomisk og politisk plan for å bosette seg i Midtøsten og Nord-Afrika. autentisk er ingen hurtige reparasjoner. Men sikkert må vi prøve. canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk Etter hvert som folkeavstemningskampanjen har gått, har en annen vurdering veid på meg. The Goose Outlet i New York Camp har kjørt en kampanje med feilinformasjon som forteller velgerne at vi sender 350 millioner i uken til Brussel da vi ikke og at Tyrkia er planlagt å bli med i EU i 2020 når det ikke er canada goose norge nettbutikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *