I use Aveeno shaving gel and it has to be the best shaving gel
April 21, 2014
Swap Virtual memory dedicated partition Size: depends on the
April 21, 2014

Kinderen die in India worden vastgehouden om arbeiders in gevangenschap te dwingen te werken

CHENNAI, India (Thomson Reuters Foundation) De redding van twee kleuters in India moncler dames die gevangen werden gehouden in een steenoven om ervoor te zorgen dat hun moeder weer aan het werk ging om een ​​schuld terug te betalen, onthult een wijdverbreid misbruik, zeiden campagnevoerders woensdag.

Tamil Nadu-functionarissen zeiden dat ze de jongens van 1 en 3 jaar oud herenigd hebben met hun moeder Bhavani Kumari op dinsdag en een geval van gebonden arbeid bij de politie hebben geregistreerd tegen de eigenaar moncler jassen dames sale van de oven.

opzichter bij de oven wilde ervoor zorgen dat de moeder uit haar dorp terugkeerde en bleef werken om een ​​lening van 15.000 Indiase roepies ($ 233) terug te moncler jassen dames betalen.

India verbood jassenmoncler gebonden arbeid in moncler jassen heren 1976 maar het blijft wijdverspreid, met miljoenen van gemarginaliseerde gemeenschappen die werken om schulden aan werkgevers of geldschieters terug te betalen.

Werkgevers houden kinderen vaak als onderpand als hun ouders naar huis moncler jassen outlet gaan voor bruiloften of begrafenissen, zeiden campagnevoerders.

gevangen in moncler outlet schuldbinding mogen moncler nederland nooit samen vertrekken, zei Sarvanan Rajendran, een lid van de Cheyyar bonded labour moncler jas dames vigilance committee, die de redding initieerde.

wordt altijd gevangen gehouden in de ovens en het zijn vaak de kinderen. Het is een manier om ervoor te zorgen dat werknemers terugkomen.

Hij zei dat Kumari en haar man 600 rupees verdienden voor elke 1000 stenen die ze maakten en dat ze 2018 moncler twee jaar moncler jas sale niet thuis waren gebleven en dat Kumari-echtgenoot een maand moncler jas heren geleden vermist werd.

In een verklaring aan ambtenaren zei Kumari moncler jas heren sale dat ze niet genoeg verdiende moncler jas outlet om haar gezin te voeden omdat ze de quota niet kon halen.

Ze ging naar huis om haar man te zoeken en leende moncler jassen heren sale wat geld van haar in wetten, maar werd belaagd moncler heren door twee mannen moncler jas dames sale op een moncler uitverkoop motorfiets die haar kinderen weggerukt moncler nl hadden, zei moncler sale het.

Ongeveer 500.000 handarbeiders in 11 industrieën in Tamil Nadu zitten gevangen in schuldbinding, moncler jassen de meerderheid werkt in steenovens, volgens de International Justice Mission, een antislavernijorganisatie.

Rapportage door Anuradha Nagaraj, bewerken door Katy Migiro. Geef de moncler outlet sale Thomson Reuters Foundation, de charitatieve tak van Thomson Reuters, de eer om humanitair nieuws, vrouwenrechten, mensenhandel en klimaatverandering te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *